the art of celebration – Lief voor mijn lijf

ephu_sabine-peeters_lief-voor-mijn-lijf_051

 

Even ademhalen.

Niet voor lang, want morgen plan ik mijn grote verhuis.

Het zijn drukke tijden: shoots volgen elkaar op, editorials liggen in de winkel, lezingen krijgen vorm, en dan natuurlijk het uitkomen van mijn nieuwe boek ‘Lief voor mijn lijf’ en de daarmee gepaard gaande media coverage. Je zou bijna denken dat ik beter zelf eens naar de vermoeidheid van mijn lichaam zou luisteren (en je hebt gelijk).

Vandaag is het exact een week geleden dat ik mijn nieuwste kindje aan het publiek voorstelde, met een casual boeklancering in The Kube. Er zijn nauwelijks woorden om te omschrijven hoe gelukkig ik me voelde (na) die avond…. De oprechte gezichtjes, de lachsalvo’s hier en daar, de drank die rijkelijk vloeide, goodies voor eigen verwennerij (for real, dank u Dove, Kiehl’s, MAC, Little Miracles en Pronails!!) en al de liefde die in de lucht hing, voor elkaar en voor ons lijf. Ik zag mensen kussen, huilen, grinniken en luisteren. Het was fantastisch! JULLIE WAREN FANTASTISCH! Mijn trillende zenuwen maakten éindelijk plaats voor een zweem van tevredenheid…. We did it!!!! Het was ons gelukt om een avond te creëren waarop iédereen plaats had om zichzelf te mogen zijn! Meer kon ik écht niet wensen (bij het typen van deze woorden verschijnt er weer een schele glimlach op mijn gezicht).

ephu_sabine-peeters_lief-voor-mijn-lijf_155

Ondertussen is ‘Lief voor mijn lijf’ een eigen leven beginnen leiden. Via (online) magazines, kranten, radio-optredens en vooral via mijn lezers. De eerste reacties druppelen binnen en zijn soms heel erg emotioneel. Ze houden me wakker. Het is duidelijk dat er beweging nodig is, verandering. Een nephu_sabine-peeters_lief-voor-mijn-lijf_166ieuwe richting die zachtheid en eigenheid promoot. Ik besef dat wat ik doe maar een minieme druppel op een hete plaat is, maar liever dit dan helemaal géén druppel.

Zij die afgelopen woensdag op mijn boeklancering waren, herinneren zich misschien nog dat ik mijn (bleiterige) speech afrondde met een zelfgeschreven gedichtje.

Ook deze keer sluit ik graag mijn tekstje mee af….

 

 

screen-shot-2016-09-28-at-3-48-11-pm

Een gedachte over “the art of celebration – Lief voor mijn lijf

  1. Mooi geschreven Sabine .Prachtig gedicht …het maakt me emotioneel.
    Veel succes met de verkoop…ik schaf me er in elk geval één aan. En veel succes met je verhuis.
    Grtjs Anne-Mie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s