nachtelijk geluk

10052016-IMG_8371

Het is 2am, en ik lig nog wakker.

Niet van het piekeren, het hoeft niet altijd donker te zijn hierboven. Ik lig te draaien van de energie die, zelfs na weken veel te hard werken, niet te stuiten is. Adrenaline racet langs mijn ruggenwervel en mijn lichaam voelt warm aan.

Ik zie voor me, als ik mijn ogen sluit, alle gezichten die me lief zijn. Het zijn er veel, en ik prijs me gelukkig. Een glimlach krult zich rond mijn mond.

Het voelt goed om me even terug te trekken uit het egoïsme van mijn eigen ambities. Genoeg is genoeg. Nu zijn andere dingen van tel: de dromerige blik van mijn 2-jarig petekind, de intense stem van mijn mama, de genereuze verlegenheid van mijn broer, de geur van mijn vader’s haar, en de humor van mijn besties. Deze kanjers weten als geen ander  wat vriendschap is. We eten ijsjes samen, drinken prosecco samen, poffen popcorn, en doen blokjes rond. We praten graag, veel, luid, soms heel dramatisch, en zonder uit het oog te verliezen dat àlles bespreekbaar is. Dit zijn geluksmomentjes die me doen gloeien van contentement.

En er heeft zich trouwens, tussen al die oude bekenden, ook een nieuw gezicht genesteld. Een man met een onmeetbaar geduld, en de speelsheid van een puppy. Hij moedigt me aan, en vindt me mooi, gewoon zoals ik ben. Hij aait me met z’n ogen, en verdorie, wat is die blik onweerstaanbaar.

10052016-IMG_8370

He loves my crazy, and I love his. Meer hoeft het voorlopig niet te zijn. Dit op zich is al een pracht van een geschenk.

Hij doet me trouwens vooral extra beseffen hoe zalig eenvoudige connecties zijn. En hoe kracht en breekbaarheid een onlosmakende verbinding hebben. Je moet durven uitademen om terug te kunnen inademen. Zoiets ongeveer.

Zulke dingen houden me nu op, en eigenlijk vind ik dat niet erg.

Liefs,

Sabine

(pictures by Stephon Joseph)

 

Een gedachte over “nachtelijk geluk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s