gênante verhalen, hoofdstuk 2

12108129_10153103097636496_4094856931599659502_n

Als tiener was ik een onrustige slaper. Veel gewoel, nog meer gepieker. Het kan ook aan mijn vaders’ gesnurk next door of aan de overdosis romans op mijn nachtkastje hebben gelegen, maar mijn slaapkamer was gewoon geen oord van rust ende vrede.

En weer was het zo’n avond…. Schoolwerk hield me wakker. Ik hoorde mijn ouders zich klaarmaken voor de nacht. Gezicht wassen, tanden uit. De houtkachel doofde met de geluiden van het huis en alles werd stil.

Ik vond m’n slaap uiteindelijk in het tikken van mijn Mickey Mouse-klokje. Soms is die kinderlijke erfenis zijn obese prijskaartje helemaal waard.

Toch schoot ik ook die nacht weer wakker, het roze katoentje klevend aan m’n rug. Water, ik had water nodig, en dus slaapwandelde ik lichtloos naar de badkamer. In het donker greep ik naar de eerste de beste beker, opende de kraan, bekertje vol, en drinken. Verzachting….

Tot er plots een stel valse tanden tegen mijn mond aan kletste. Ik had tandensap staan drinken. Ja, tandensap.

You do the math.

The end.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s