bagger swagger – the movie (explicit)

12499280_10156491303215171_235863065_o

Svenneke Mes, we kennen hem allemaal int stad. Snel van denken, nog sneller van babbel. Ik zie hem zo graag. De dude heeft trouwens een oog voor schoonheid, liefst die van de authentieke soort. En zijn creatieve geest staat geen seconde stil, want na zijn zeefdrukkerij, Bagger (de gezelligste bar van ’t Eilandje), kon een kledinglijn natuurlijk niet uitblijven.

Het is er eentje geworden met een verhaal. Bagger The Collection vertelt over de gabbercultuur van de jaren 90. Bonzai int kwadraat, met bombervesten, poffende shorts, bedrukte sweaters, en long sleeve t-shirts. Even serieus, waar zijn mijn Buffalo’s!? (Mams?)

Wat een chance trouwens dat de Svekkes mij vroeg om te collaboreren voor de shoot van deze collectie, want het was een verademing om met de baggersquad te mogen werken. De baggersquad is een groepje van vijf meisjes en jongens die geen ‘officiële’ modellen zijn, maar jongeren met een unieke stijl en complexloze attitude. Wat een eer om die prachtige koppies te mogen schminken, en ik hoop dat hiermee een nieuwe trend is gezet. Eentje van échte diversiteit, van herkenning, persoonlijke identiteit en een groot je m’ en fous-gehalte. Ik vind dat zo schoon.

Maar oordeel vooral zelf (en zet uw geluid op kei hard):

 

Team Bagger

Leider: Sven Mes / Productie en styling: Carolina Pizzutilo / Fotografie: Ulrike Biets / Film: Jef Callens / Modellen: Brain Boye, Yasko Bracke, Zjoske van den Wouwer, Paulien Zeguers, Natalia Majchrzak / Make up & hair by me

http://www.baggercollection.be

Persagentschap Marnix and Ally 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s