het startschot

2-1

 

2016.

366 nieuwe dagen, evenveel nieuwe kansen en ervaringen. En het worden er schone, ik voel het. Versgeleerde lessen vinden hopelijk ook hun licht. Of niet. We zullen wel zien, ik kan nogal hardleers zijn.

En ondertussen sta ik te trappelen van ongeduld om deze nieuwe blog uit z’n startpositie te duwen. Een (voor mij) broodnodig nieuw hoofdstuk dat op jullie wordt losgelaten.

Wat mag je verwachten op deze site vol woordelijke snuisterijen?  Oprechtheid vooral. Emoties, onzekerheid, aanmoediging, hersenspinsels, dromen en verlangens. Momenten van idealisme, humor, ongepaste openheid en bijdehante vuilbekkerij. Compulsive sharing, quoi.

Mijn voorliefde voor schoonheid en vrouwelijkheid in al zijn gedaantes blijft sterk aanwezig, daar valt weinig tegenin te brengen. Een passie is iets waardevols, en dient te worden gevoed en blootgesteld aan de nodige evolutie. En dus zal deze een rode draad vormen in alles wat ik doe.

Oh ja, en ik zal fouten maken, koppig zijn, zeuren en pleuren. Maar weet dat, net als constipatie, ook die dingen altijd weer verzachten en passeren. Hopelijk met nieuwe inzichten en zonder de zure geur van onomkeerbaarheid.

Om de lancering van ‘spiegel aan de wand’ knallend in te zetten, koos ik voor een shoot van formaat, Out there en speels, met een vleugje diva. Niet dat ik altijd de voorkeur geef aan billen bloot, ongefilterde gedachten zullen hier vaker hun broek afsteken. Maar vooral wil ik zo nog eens zeggen: “Fuck standards. FUCK them. Zowel innerlijk als uiterlijk. Er is niets mis met trots te staan dansen met de tepels in de lucht, noch met het volgen van je eigen, excentrieke pad. Dit zal jou niét devalueren in jouw vrouw-zijn.”

En na deze uiterst subtiele uitspraak laat ik mijn platform op je los. Hopelijk vind je beweging en interesse in mijn woorden. Moed, of minstens een aanzet tot een glimlach….

Liefs,

Sabine

Fotografie: Kris De Smedt / Make-up: Crystal Die 

Styling: Marlies Dekkers en PrimaDonna

563

18 gedachtes over “het startschot

  1. Wat ben je mooi en wat schrijf je mooi! Toegevoegd aan mijn RSS-reader zodat ik zeker niks mis in dit ongetwijfeld mooie jaar. Succes :-)!

    Like

  2. Wat een prachtige foto’s! Zelfvertrouwen is het vrouwelijkste wat er is. Ik volg je blog in ieder geval en kijk uit naar je komende artikelen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s